Talpa heeft zich eindelijk uitgesproken over Peter Gillis en het voortzetten van Massa is Kassa. Het uitzenden van het SBS 6-programma staat onder druk vanwege de mishandelingszaken die Nicol Kremers tegen de vastgoedmagnaat heeft lopen. Critici vinden dat het programma al lang van de buis had moeten zijn, Talpa gaat door. Maar niet lang meer.

Bart Ettekoven van Shownieuws had Talpa afgelopen zomer aan de lijn nadat foto’s van een gehavende Nicol verschenen: “Uiteraard hebben we ook nog even met Talpa gebeld, want de foto’s die we gisteren hebben laten zien waren best schokkend. De foto’s die Nicol aan Patty had geappt. Of dit dan nog iets betekent voor het uitzenden van de serie. Maar zij willen niet reageren, omdat het, zeggen ze nog steeds, een privékwestie is.” Inmiddels is de zaak een stuk serieuzer geworden, Nicol heeft aangifte gedaan van maar liefst 10 mishandelingen plus nog bedreigingen aan haar adres.

Peter Gillis en Massa is Kassa van de buis!
Een woordvoerder van Talpa heeft gereageerd op de ontwikkelingen in de zaak en de voortzet van een mogelijk elfde seizoen van Massa is Kassa. De Talpa-woordvoerder zegt: “Wij houden de ontwikkelingen rond de rechtszaak nauwgezet in de gaten. Pas na de uitspraak van de rechter nemen we een beslissing over een mogelijk vervolg van de serie.” Het management van Nicol heeft laten weten dat het Openbaar Ministerie in ieder geval tot vervolging van Peter overgaat voor één mishandeling. De manager van Nicol voorspelt dan ook niet veel goeds voor Peter: “Ik ben haar manager en ik kan je vertellen dat ik alles heb gezien. Daar word je absoluut niet blij van. Als dit allemaal uitkomt dan weet ik zeker dat er definitief een einde komt aan Massa is Kassa.” Voor fans die nog een beetje hoop hadden op een voortgang van Massa is Kassa is die hoop nu wel gevlogen:

Bron: