In de categorie opmerkelijke verhalen zit het verhaal van de 21-jarige Suzanne in onze e-mail. Zij ging met haar vriend naar een parenclub, maar dat bezoekje krijgt een nogal aparte wending. Haar vader bleek ook aanwezig.

Lekker los

Suzanne (gefingeerde naam) is inmiddels drie jaar samen met Emiel. De twee zijn net klaar met studeren en wonen sinds een paar maanden samen.

Dat gaat hartstikke goed. Beiden hebben een fulltime baan en er zijn dan ook geen zorgen over de rekeningen. Ze doen veel leuke dingen.

Tussen de lakens is het ook spannend, maar beiden zijn ‘open-minded’. Zo heeft Suzanne al meerdere triootjes gedaan en heeft dat geldt ook voor Emiel. Hij valt op zowel vrouwen als mannen. Om de behoeften van de twee invulling te geven gaan ze regelmatig naar een parenclub.

”Het fijne hieraan is dat ik gewoon mijn ding kan doen, terwijl Emiel zichzelf ook kan vermaken. Het is ongedwongen en dat maakt het zo prettig.”

Parenclub

”We gaan ongeveer om de drie maanden, dus zo vaak is dat nou ook weer niet. We wonen in de buurt van Amsterdam en bezoeken altijd dezelfde.”

De laatste keer dat de twee de club bezoeken, gebeurt er echter iets dat niemand voor rekening had gehouden. Terwijl de gasten in hun ondergoed rondhuppelen, ziet Suzanne iemand die haar verdacht bekend voorkomt. ”Ik dacht het zal toch niet?”

Vrouw

Wat blijkt? Suzanne’s vader is ook aanwezig en erger nog: er ligt een wildvreemde vrouw op hem. Ze besluit om haar niet van haar vader af te trekken en ook niets te zeggen.

”Ik zei tegen Emiel dat ik meteen naar huis wilde en we zijn weggegaan. Daarna heb ik mijn vader een bericht gestuurd. Daarin heb ik niet gezegd dat ik hem heb gezien.”

”Wel heb ik hem gevraagd eerlijk te zijn tegen mijn moeder. Zij is een toegewijde vrouw die dit absoluut niet verdient. Ik zou het haar zelf kunnen vertellen, maar het zou haar hart breken.”

Situatie

”Mijn vader belde me en vroeg me om niets tegen mijn moeder te zeggen. Gek genoeg vroeg hij niet hoe ik dit te weten ben gekomen.”

”Ik denk dat hij zich rotgeschrokken is en probeert te redden wat er te redden valt. Telkens wanneer ik mijn moeder zie, moet ik eraan denken.”

”Zeker wanneer mijn vader er ook is, bestaat er inmiddels een hele rare situatie. Hij kijkt me dan indringend aan alsof hij wil zeggen: ‘waag het niet’.”

Op gegeven moment zal hij het wel moeten vertellen, want anders doe ik het. Emiel en ik hebben besloten om niet meer naar onze vaste parenclub te gaan. Ik voel me daar niet langer comfortabel sinds het hele gebeuren. Jammer, want dit was wel echt een fijne club.”

Bron: