Gisteravond was het weer tijd voor een aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. We zagen dat de gezinnen Alayoubi en Barkey een week van leven, maar ook van woning wisselden. Kijkers hebben hun twijfels over de woning van de ‘rijken’.

Steenrijk, Straatarm

Hussam en Marwa hebben een kleine woning in Haarlem, terwijl Kimberley en Michael een huis betrekken in het Overijsselse Borne.
Het rijke gezin moet flink wennen, want zij hebben het financieel erg goed. Kimberley is influencer en verdient een aardige boterham. Maar voor Hussam en Marwa ligt dat wel anders. Zij komen nauwelijks rond. Ze zijn dan ook ontzettend blij als ze de woning zien waar ze samen met hun 2 kinderen een weekje in mogen verblijven.

‘Overdreven’

Kijkers van Steenrijk, Straatarm zijn daar wat minder enthousiast over. Op X (Twitter) verschijnen felle reacties over het huis van het rijke gezin. Iemand schrijft: ”Prachtig huis hoor, maar een twee onder een kap in Borne is waarschijnlijk net zo duur als het kleine huisje in Haarlem.”
Ene Sandra schrijft: ”Overdrijven is ook een vak. Sinds wanneer is de wijk de Bornse een villawijk? Echt een beetje over de top om het zo te noemen.” Onderstaand nog een aantal reacties:

Tranen

Kimberley hield het niet droog toen ze te zien kreeg hoe de Alayoubi’s leven. In de kamer van de ouders barstte ze spontaan in tranen uit. Onderstaand een samenvatting van de uitzending van gisteren.
Wat vind jij van de uitzending van gisteren? Laat het weten in de reacties op Facebook.

Bron: