Het was een tijdje stil rondom René le Blanc, maar de zanger heeft grootse plannen. Hij heeft een nieuw schrijfteam, namelijk het oude schrijfteam van André Hazes.

Bram Koning, Edwin van Hoevelaak en Marcel Fisser vormden maar liefst zeven jaar lang het muzikale team van André Hazes. Maar na de documentaire ging de zanger zijn eigen weg en liet niets meer horen aan het team, met wie hij stuk voor stuk een hechte band had. Zijn team was kwaad; vooral toen André op Instagram deelde dat hij aan het werk was met andere schrijvers.

André ingeruild
Maar na de grote teleurstelling die ze te verwerken kregen, gaan zij nu voor grote successen met een andere zanger. Het team heeft André verruilt voor niemand minder dan René le Blanc. ,,Ik kwam een week of twee geleden terug met Jolanda van vakantie. En toen heb ik toevallig de docu gekeken van André Hazes. Toen zei ik tegen Jolanda: als ik dit team kan vergaren, dan spring ik een gat in de lucht”, vertelt Le Blanc aan RTL Boulevard.

Nieuwe hits
De zanger is enorm enthousiast dat het gelukt is. Ze zijn dan ook al hard aan het werk om nieuwe hits te maken. ,,Er komen mooie liefdesliedjes, er komen up-tempoliedjes, er komt zeker een idee a la ‘If I Tell You’. Die gaan we in het Duits opnemen die we ook gaan streamen in Duitsland. Dus hoe mooi kan het zijn?”

Geen contact
André heeft nog steeds niets aan zijn oude team laten horen, zo vertelt Edwin van Hoevelaak aan RTL Boulevard. ,,André is bezig met een nieuw repertoire met nieuwe mensen. Prima, ieder gaat zijn eigen weg. Zo gaat dat een beetje in de muziekindustrie. We hebben geen contact momenteel, het hele team niet. Het is even niet anders.”

Bron: