De familie van Cilly Dartell heeft de rouwkaart gedeeld op Instagram. Ook laten zij weten dat de uitvaart te volgen is via een livestream.

Uitvaart

De uitvaart zal aanstaande woensdag 13 december plaatsvinden om 10.30 uur. De locatie betreft De Duif aan de Prinsengracht 756 in Amsterdam.
Het betreft geen besloten uitvaart, hetgeen betekent dat iedereen die een laatste eer aan Cilly wil bewijzen dat kan doen.
De familie waarschuwt voor drukte en vraagt bezoekers om een onverpakte bloem mee te nemen. ”Die kunt u aan Cilly meegeven als zij woensdagmiddag met de boot afvaart naar haar laatste rustplaats”, zo staat er op de rouwkaart.

Overleden

De oud-presentatrice van onder meer Hart van Nederland overleed afgelopen woensdag na een lange strijd en een kort ziekbed aan de gevolgen van kanker.
In 2016 werd longkanker bij Dartell geconstateerd, waarna ze in 2020 bekendmaakte dat die was teruggekeerd met uitzaaiingen. Dartell onderging chemokuren en immuuntherapieën, maar deze sloegen uiteindelijk helaas niet aan.
Vorige maand maakte Cilly het droevige nieuws bekend dat ze uitbehandeld was en dat de dokteren niets meer voor haar konden doen.
Tegenover Story onthulde ze dat dit ”een behoorlijke klap” was. ”Ik weet dat ik doodga. Ze kunnen alleen niet zeggen hoelang ik nog heb. Het kan een maand zijn, of misschien wel twee maanden.” Cilly is overleden op 6 december. Ze is 66 jaar geworden.

Nabeschouwing: Wij willen je eenmalig vragen een hartje te typen in de reacties. Dit als steunbetuiging aan de familie. Ook vragen we je dit bericht te delen, omdat er wellicht mensen zijn die een laatste eer aan Cilly willen betuigen. Dank.

Bron: