Ariel’s avond met een mysterieuze jongen krijgt een geheel nieuwe wending. Na een spannende nacht en weken zoeken besluit Ariel via de radio contact op te nemen met haar nieuwe minnaar. Het Hot 96.9-radiostation wordt ingeschakeld om de jongen op te sporen en dat lukt, maar niet zoals Ariel had gehoopt.

Revenge Rob, de jongen die uiteindelijk op de radio reageerde, blijkt om een ​​heel andere reden elke avond naar Ariel te gaan. Hij zei dat hij vaak werd gepest door de zoon van Ariel. Daartoe besloot hij de ultieme wraak te nemen op de voormalige pestkop.

Rob gaf op de radio toe dat hij een vrij partij had met de moeder van zijn pestkop op wat hij beschouwt als de beste dag van zijn leven: “Het was een daad van wraak. Ik deed het met de moeder van mijn pestkop. Ja. Het is hilarisch dat je belt Heet 96,9 op dit moment. Het is de beste dag van mijn leven. Je zoon is een idioot en jij bent een bitch!’ Voor zover we allemaal bekend zijn met ‘dat is wat je moeder gisteravond zei’. dit is een reële situatie.

Bron: