Er worden opnieuw grote vraagtekens gezet bij de relatie van Peter Gillis en Wendy van Hout. Hoewel Peter in Massa is Kassa aan Wendy vroeg of ze bij hem wil intrekken, zou ze volgens mensen in haar omgeving nog altijd in haar eígen penthouse wonen…

Kijkers konden in de Massa is Kassa-aflevering van vorige week zien hoe Peter en Wendy de volgende stap in hun relatie zetten. ,,Wil je… met mij samenwonen in het nieuwe huis?”, vroeg Peter aan Wendy toen hij voor haar op één knie ging. Door de stilte die Peter liet vallen schrok Wendy even, maar toen ze het woord ‘samenwonen’ hoorde, antwoordde ze meteen: ,,Natuurlijk wil ik dat!”

Vraagtekens bij samenwonen

Aangezien de aflevering al even geleden is opgenomen, betekent het dat de twee al enige tijd samenwonen. En hoewel Peter en Wendy beiden actief zijn op social media, zien we niets van het samenwonen terug. Het zorgt voor een hoop vragen bij de kijkers, want wonen de twee wel écht samen?

‘Wendy heeft eigen penthouse’

Volgens iemand uit de omgeving van Wendy niet. ,,Haar penthouse, naast de burgemeester van Valkenswaard en aan de andere kant mijn peettante, is bijna net zo groot als het huis van Gillis”, reageert iemand op de Facebook van Peter.

‘Toneelspel’

Het is niet de eerste keer dat er vraagtekens worden gezet bij de relatie van Peter en Wendy. Sinds Peter zijn nieuwe vriendin heeft voorgesteld, stroomt zijn Facebook vol met vragen over de relatie. Sommige kijkers denken zelfs dat Wendy is ingehuurd voor het programma. ,,Ik heb tien minuten gekeken. Wat een toneelstuk zeg. Dit moeten ze eraf halen”, schreef iemand.

Familiedoek zonder Wendy

Ook bij de onthulling van het nieuwe familiedoek was Wendy nergens te bekennen, terwijl Nicol wél op elke poster van Massa is Kassa stond. Toch begrepen kijkers wel waarom Wendy niet op het familiedoek te zien is. ,,Beter zonder de dame, iedere keer een ander doek is niet goed voor de kassa.”

Bron: