Naast flink wat drama met gemeenten, opgelegde dwangsommen, afgepakte vergunningen en het OM die achter hem aanzit vanwege de vermeende mishandeling van ex-vriendin Nicol, gaat Nicol zelf dus ook aangifte doen tegen haar ex. ‘Ze vindt dat ze op dit moment zo verschrikkelijk neergezet wordt door hem, ook in die nieuwe serie, dat ze denkt: ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden, ik ga het gewoon vertellen zoals het gebeurd is’, zei Patty in de uitzending. Peter Gillis zit niet echt met die beschuldigingen van Nicol.

Code Rood
‘Het is eigenlijk zijn gebruikelijke reactie’, zegt presentator Bart Ettekoven over Peter’s reactie. ‘Als het hem te heet onder de voeten wordt dan doet hij een bericht de wereld in dat hij heerlijk aan het genieten is in Maastricht met zijn nieuwe vriendin en dat hij eigenlijk niet weet waar iedereen heeft over heeft.’ De tv-presentator is duidelijk gefrustreerd dat Peter altijd maar iets roept als ‘Code Rood!’ wanneer er ophef over hem is in de media. ‘Dat is absoluut een patroon.’

Einde aan Massa Is Kassa?
Op aanraden van haar nieuwe advocaat is er volgens Shownieuws nog geen aangifte gedaan, vertelt Bart verder. De nieuwe advocaat wil eerst het hele dossier rustig bekijken, om daarna te beslissen wat de beste strategie is ‘om dit aan te gaan vliegen’. Wat dit gaat betekenen voor Massa Is Kassa, wil co-host Airen weten. ‘Volgens een woordvoerder kan het weleens het einde van het programma betekenen als het allemaal waar is wat Nicol zegt’, licht Bart toe. Peter heeft het in ieder geval druk genoeg. Vorige week werd zijn nieuwe vriendin Wendy, voorgesteld aan Peters kinderen, afgelopen week besloten de tortelduifjes het gezellig te maken door de foto’s van de in ongenade gevallen Nicol te vervangen, kaarsjes aan te steken en een homemade maaltijd klaar te maken.

Bron: