Patty Brard en haar dochter Priscilla Nasi hebben jarenlang een zeer moeizame relatie gehad, maar vandaag de dag gaat het beter dan ooit.

Na een hereniging van drie jaar geleden, hebben ze hun band weer weten te herstellen. De ontmoeting vond plaats in het appartement van Evert Santegoeds, waar de emotionele hereniging plaatsvond.

Het is een groot schandaal dat nu aan het licht komt: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’ Patty is vol trots over het werk dat Priscilla doet bij Dierenopvang Amsterdam.

“Het is prachtig om te zien hoe ze zich ontwikkelt, eerst als vrijwilliger en nu heeft ze een vaste baan”, vertelt Patty met trots.

Naast het werk bij de dierenopvang, zijn Patty en Priscilla ook bezig met het opzetten van een sieradenlijn samen. Patty is enthousiast:

“Het is zo leuk om met je dochter te werken. Ik houd ontzettend veel van haar en het geeft ons een goede reden om samen tijd door te brengen”, zegt ze glimlachend tijdens een interview in Koffietijd.

Hoe is het contact nu eigenlijk tussen Patty en haar dochter? “In het begin wilden we alle tijd die we gemist hadden met elkaar inhalen, maar dat voelde beklemmend voor Priscilla”, legt Patty uit.

“Ik moest leren om los te laten en zij moest wennen aan een bemoeizuchtige moeder in haar leven natuurlijk”, voegt ze lachend toe.

Onlangs heeft Patty laten weten dat ze ontzettend blij is dat haar dochter weer deel uitmaakt van haar leven. Priscilla stuurt haar dagelijks appjes, iets waar Patty erg gelukkig van wordt. “Dat maakt me zo blij”, zegt ze met een glimlach.

Tijdens een uitzending van een televisieprogramma wordt Patty tot tranen toe geroerd. Quinty Trustfull brengt haar een videoboodschap van Priscilla.

In de boodschap zegt Priscilla trots te zijn op haar moeder en alles wat ze heeft bereikt. Door de lieve woorden van haar dochter is Patty ontroerd. “Dit is verschrikkelijk, ik ben aan het huilen. Mijn make-up!” zegt Patty met een mengeling van lach en tranen.

Het is duidelijk dat moeder en dochter nu volop genieten van elkaars gezelschap en hun samenwerking. Ze hebben een weg gevonden om hun moeizame verleden achter zich te laten en zich te richten op een liefdevolle en positieve relatie.

Patty en Priscilla zijn vastbesloten om samen mooie momenten te delen en hun band verder te versterken, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Bron: