Na een eerdere huwelijkscrisis gaan er weer geruchten rond over relatieproblemen tussen Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard. Erland heeft een eigen appartement gekocht in Rotterdam, meldt weekblad Story.

In 2019 was er sprake van een huwelijkscrisis, die bevestigd werd door het stel. ,,We proberen met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons – maar vooral onze kinderen – in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen”, luidde de verklaring destijds.

Appartement in Rotterdam

Uit onderzoek van Story blijkt dat Erland afgelopen juni een appartement in Rotterdam heeft gekocht voor 1,5 miljoen, zonder inbreng van Wendy. De woning heeft uitzicht op de Nieuwe Maas, beschikt over drie slaapkamers en het centrum is om de hoek.

Beleggingsobject

Of Erland zelf in het appartement gaat wonen is niet duidelijk. Het zou ook kunnen gaan om een beleggingsobject. Zo gebruikt hij zijn andere appartement in Amsterdam, dat hij in 2017 kocht, naar eigen zeggen als muziekstudio. Erland vormt al jaren een dj-duo met Ronald Molendijk, bekend van Shownieuws.

Gespot met Linda de Mol

De man van Wendy werd een aantal weken geleden nog samen gespot met niemand minder dan Linda de Mol. Linda de Mol werd toen door Story betrapt in het Vesting Hotel. Volgens Story brachten Linda en Erland maar liefst twee uur door in het hotel, gelegen in het Gooise Naarden-Vesting. In het hotel is ook een restaurant gevestigd, waar de twee vermoedelijk een hapje hebben gegeten. Het ging toen volgens het blad niet om een werkafspraak, want Erland is sinds maart niet meer werkzaam als strategisch adviseur bij Talpa.

Bron: