Claudia de Breij (46) heeft besloten haar bikini aan te trekken om een nieuwjaarsfoto te maken die veel mensen prachtig vinden maar een aantal mensen zijn het niet helemaal eens met de foto. Ze vinden haar namelijk net iets te oud om dit soort dingen te plaatsen en dat heeft uiteraard voor de nodige ophef gezorgd.

Bikinifoto Claudia de Breij

Claudia de Breij besloot om het nieuwe jaar anders in te luiden dan ze normaal doet door een foto te plaatsen met oliebollen in haar bikini. Ze heeft de oliebollen vast met poedersuiker en daaronder zie je een Roodachtige bikini.

Vrienden en fans zijn lovend over de foto, zo schrijft iemand: “Vergeet The Godfather, hier is De Poedermoeder!! Dit blijft verdikkeme toch een onwijs vette plaat! ???”

Toch was bijvoorbeeld Tineke niet erg te spreken over de foto, ze vond namelijk dat Claudia net iets te oud is voor dit soort foto’s: “Claudia, gedraag je naar je leeftijd, dit kan toch niet!!”

Ook Maud kon de foto niet heel erg waarderen: “Clau, ga eens gauw. Je bent inmiddels 46!”

Iemand anders kon gelukkig wel lachen om de foto, die schreef er namelijk het volgende onder: “Hahaha de poedermoeder! ???”

Wij hebben in ieder geval respect voor Claudia dat ze op deze manier op de foto gaat en kunnen de humor met de oliebollen en poedersuiker er zeker van inzien. You go Claudia!

Bron: