Olcay Gulsen heeft haar ‘eerste kleine inzinking’ van dit jaar al gehad. Toen ze door haar berichtjes ging op haar telefoon, werd ze geconfronteerd met sterfelijkheid. ,,Twee vrouwen zijn al overleden.”

Het jaar is pas net begonnen, maar Olcay heeft nu al een ‘kleine inzinking’ gehad. ,,Moeilijk om afscheid te nemen van mensen”, schrijft ze in Instagram Stories bij een droevige foto van zichzelf. ,,Bedacht me opeens dat de groepsapp die we twee jaar geleden vrolijk begonnen niet meer is.”

‘Kwam hard binnen’

Twee van de drie vrouwen in de app zijn namelijk overleden. ,,In drie maanden tijd”, vervolgt Olcay. ,,Kwam even hard binnen tijdens cooling down sessie van mijn pilates les.”

Ruud de Wild

2023 was voor Olcay ook het jaar dat zij haar relatie met Ruud de Wild beëindigde. ,,Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie”, schreef ze op Instagram. Op haar website gaf ze later meer uitleg over de breuk. Volgens haar ontbrak ‘echte passie’. ,,Natuurlijk zijn er veel mensen die liever met hun beste vriend hun levens doorbrengen en ik begrijp dat ook zeker. Niets is fijner dan met iemand zijn die je vertrouwt en die goed in elkaar steekt. Toch was er steeds die twijfel bij ons beiden die op verschillende momenten terugkwam.”

Nieuwe vriendin?

Ondertussen zou Ruud alweer zijn pijlen hebben gericht op een andere BN’er. Afgelopen vrijdag werd hij met Fajah Lourens gespot en volgens een bron van Yvonne Coldeweijer hadden de twee het erg gezellig met elkaar. En volgens Coldeweijer speelt er inderdaad iets tussen Ruud en Fajah. ,,Ruud heeft een nieuwe vriendin”, meldde ze op haar juicekanaal.

Bron: