Monica Geuze is toch wel een beetje de natte droom van veel mannen. In het verleden heeft ze bijzondere relaties gehad. Zo deed ze het met Lil Kleine, terwijl ze met voetballer Lars Veldwijk een dochtertje kreeg. De voetbalwereld is haar kennelijk goed bevallen, want ‘Moon’ heeft een nieuwe vriend. En dat is opnieuw een bekende speler.

Monica Geuze vriend

Yvonne Coldeweijer weet gelukkig hoe de vork in de steel zit. Spionnen hebben Monica gisteren samen met een man in het vliegtuig gespot, dat landde in Marrakech (Marokko). Monica zou zich ‘klef’ hebben gedragen. ”Maar ook bij het uitstappen konden ze niet van elkaar afblijven.”
Inmiddels is duidelijk wie de bewuste jongeman is. Het gaat om James Lawrence, een 31-jarige Brit die voetbalt bij 1. FC Nürnberg, op het tweede niveau van Duitsland. Volgens Yvonne zijn Monica en James vorige week ook samen gezien bij Albert Heijn. ”En nu dus helemaal kleffie in Marrakech.” Volgens merken op dat ze ook in haar podcast over een ‘buitenlandse man’ sprak.

Jeugd van Ajax

Dat lijkt dus deze James te zijn. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is niet duidelijk, al komt dat vast snel naar buiten. Als we trouwens naar de loopbaan van deze Lawrence kijken, zien we dat hij in de jeugd van Ajax en Sparta heeft gespeeld.

Ruben Nicolai zet Monica Geuze keihard voor schut met vreemde opmerking

Bron: