Nicol Kremers heeft recentelijk tijdens een TikTok-livestream onthuld dat zij en Peter Gillis al sinds september niet meer samen zijn, wat lijkt te wijzen op een groot geheim van Gillis. Dit roept echter vragen op over het bedrog van het koppel, aangezien ze nog samen te zien waren in de kerstspecial van het televisieprogramma Massa is Kassa, waarbij ze hand in hand de Duitse kerstmarkten bezochten.

Talpa, de zender van Massa is Kassa, heeft gereageerd op de onthulling van Nicol Kremers en de opmerkingen van Peter Gillis. De zender ontkent op de hoogte te zijn geweest van een mogelijke relatiebreuk tussen het koppel, terwijl Gillis heeft gesuggereerd dat Kremers mogelijk het verschil tussen september en december niet kent.

Privé-baas Evert Santegoeds heeft bij Shownieuws echter laten weten dat hij niet verbaasd zou zijn als het koppel al in mei uit elkaar zou zijn gegaan, toen er een vechtpartij tussen hen plaatsvond. Deze zaak moet overigens nog steeds voorkomen, volgens Mediacourant.

Kortom, het is nog niet helemaal duidelijk wat er precies speelt tussen Nicol Kremers en Peter Gillis, maar er lijkt sprake te zijn van enige onduidelijkheid en wellicht zelfs bedrog.

Bron: