Vorige week liet Nicol Kremers weten dat ze alsnog aangifte gaat doen Peter Gillis wegens mishandeling. Aansluitend stuurde ze ook foto’s naar Patty Brard, waarop ze er gehavend uitziet. Volgens Nicol is Peter hier verantwoordelijk voor.

”Hel”
Stukje bij beetje wordt er meer duidelijk over wat er allemaal gebeurd is tussen Peter en Nicol. In weekblad Party reageert Nicol Kremers nu zelf, en daarbij maakt ze van haar hart geen moordkuil. ”Ik ga aangifte doen van elke keer dat hij mij mishandeld heeft, en dat zijn er nogal wat.”

Eerder liet Nicol aan Patty Brard weten dat ze momenteel door een hel gaat. ”Ik maak een moeilijke tijd mee. Ik zit in het verwerkingsproces van de nare relatie die ik achter de rug heb”, zo vertelt Nicol. ”De gevoelens van pijn en angst, heb ik heel lang diep weggestopt.” Nicol vertelt ook dat ze doodsbang was voor Peter en vooral voor wat hij haar aan zou doen.

Groot gevaar
Tegen Party vertelt Nicol Kremers ook dat ze Massa is Kassa nooit heeft gekeken. Dit omdat het voor haar veel te ”pijnlijk” zou zijn. ”Bij de opnames moest ik natuurlijk opgewerkt, leuk en aardig doen, terwijl ik me helemaal niet zo voelde en zwaar ongelukkig was.”

”Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen. Ik was bang voor wat hij zou doen.” Kremers heeft ook geen contact met Peters kinderen Mark, Ruud en Inge. ”Nee, ik wil hen niet in gevaar brengen dat ze hun baan kwijtaken als Peter weet dat ik contact met hen heb. Want zo zit Peter ook in elkaar.”

Bron: