Nicol Kremers mag zich inmiddels een bekende Nederlander noemen. Nu de ex-vriendin van Peter Gillis zijn veters niet meer hoeft te strikken, verdient ze haar eigen brood. En dat gaat haar volgens zichzelf erg goed af. Het schijnt om tienduizenden euro’s per maand te gaan.

Volwassen content

Nicol begon met bedelen op TikTok. Voor een donatie van 100 euro kliederde ze namen van fans pontificaal op haar voorhoofd. Dat leverde niet voldoende op, waarna ze de stap naar ‘AlleenFans’ maakte. Wanhopige mannen maakten als een razende accounts aan om spannende content te kunnen zien. Bizar, maar ieder zo zijn voorkeur.

‘AlleenFans’ bleek niet voldoende voor Nicolleke, die daarna met kansloze acties op de proppen kwam. Zo kon je met haar op de foto tijdens de Kamasutrabeurs. Kosten? Slechts 140 euro. Ook verkocht ze lootjes ter waarde van vijf euro. De hoofdprijs was een date met Nicol. Wij konden ons niet voorstellen dat iemand daar interesse in had en we hebben er nooit meer iets over gehoord.

Sappen er nog op

Nicol Kremers gaat echter steeds verder in haar bizarre gedrag. Nu heeft ze namelijk weer iets nieuws bedacht. In een Instagram-post laat ze weten een heuse give away te hebben georganiseerd. Opmerkelijk, want Nicol neemt normaal gesproken alleen maar.

Tijden zijn echter veranderd. Naast een gedragen BH en een topless content pakket geeft ze ook een gebruikte d*ldo weg. ”De sappen zitten er nog op”, aldus Nicolleke. Heb jij interesse in een gebruikte kunstp*k? Daar moet je wel iets voor doen…

Bron: