Rachel Hazes is helemaal klaar met Nederland en gaat emigreren. Nu ze ruzie heeft met haar hele familie, inclusief haar kinderen, zus en haar vader, gaat ze zich vestigen in Spanje. Dat schrijft Evert Santegoeds in De Telegraaf.

Nieuw avontuur

Eerder deze week maakte Rachel Hazes bekend een nieuw zakelijk avontuur aan te gaan. In Torremolinos heeft ze een bar overgenomen van de dochter van Peter Beense.
Met de overname laat ‘Ras’ naar eigen zeggen een van de grootste wensen van haar man in vervulling gaan. Die zou, als we Rachel moeten geloven, zijn hele leven hebben gedroomd van een horecazaak. De bar heet nu Casa Beense, maar dat wordt per 10 februari Casa Hazes.
rachel hazes

Rachel Hazes emigreert

Rachel is ontzettend trots op de overname, maar deed een beetje geheimzinnig over wel of niet emigreren. Het management van ‘La Kroketta’, noemt ‘verhuizen een groot woord’.
”Maar ze zal er wel heel veel zijn”, aldus de zaakwaarnemers. Een van de laatste overgebleven vriendinnen van Rachel sprak gister op Instagram echter haar mond voorbij.
Hazes stopt haar geld niet in een tent die door anderen wordt gerund. Bovendien is er niets of niemand die haar nog in Nederland houdt. Santegoeds meldt ook dat Rachel wel degelijk gaat verhuizen en een nieuw leven gaat opbouwen in Spanje.

Afscheidsfeestje?

Volgens Evert Santegoeds zal het niet bepaald druk worden op het afscheidsfeestje van Rachel. Mensen zien de weduwe liever gaan als komen.
Toch is er nog iemand die haar succes wenst. Het gaat om de ex-vrouw van Rachels voormalig bewindvoerder Robert Israël.
Op Instagram schrijft ze: ”Ik hoop dat dit jouw feestje gaat worden. Ik hoop dat je heel gelukkig wordt en dat Casa Hazes een klapper wordt. En met jouw inzet en enthousiasme kan het fout gaan. Zet hem op, jij kunt dit als geen ander!”

Bron: