Carmen Pfaff (67) ligt momenteel in een ziekenhuis in Mallorca nadat ze op het vliegtuig getroffen werd door een hersenbloeding. Helaas is er nu ook droevig nieuws uitgelekt over de gezondheid van Debby Pfaff (47), de oudste dochter van Carmen en Jean-Marie Pfaff (69).

Carmen Pfaff heeft vorige week op het vliegtuig richting Mallorca een hersenbloeding gekregen. Vlak na de landing werd de vrouw van Jean-Marie Pfaff overgebracht naar een ziekenhuis in de hoofdstad Palma. Daar herstelt ze momenteel van haar hersenbloeding.

Carmen Pfaff is al enkele jaren op de sukkel met haar gezondheid. Zo kampt ze al enkele jaren met osteoporose. Daardoor brak ze al meerdere ruggenwervels. “Ik ben voor 66 procent gehandicapt. Van elke dag het beste maken, daar komt het nu op neer”, vertelde ze vorig jaar nog in TV Familie.

Drager gen

Helaas is haar oudste dochter Debby Pfaff ook drager van het gen. Al heeft zij wel het geluk dat het bij haar vroeger ontdekt is. Zo kan Debby vitaminekuren nemen om het tegen te houden. “Ze weet het en dat is het belangrijkste. De medicatie verandert ook continu, dus we maken ons er nog geen grote zorgen over”, vertelde Carmen een tijdje geleden.

Bron: