Miljuschka Witzenhausen deelde onlangs een bikinifoto op Instagram en de negatieve reacties blíjven binnenstromen. ,,Vooral nu na het breken van mijn enkel. Onaardig, onnodig en ongefundeerd”, reageert Miljuschka.
Miljuschka is momenteel met haar gezin op vakantie in Italië, maar de vakantie loopt iets anders dan gepland. ,,Ik heb iets heel stoms op te biechten. Ik heb m’n enkel weer gebroken. Dit keer in Italië. Gewoon naar de wc in het donker lopen en een afstapje gemist”, schrijft Miljuschka op Instagram. Op een foto laat Miljuschka de breuk in haar enkel zien. ,,Dus de hele vakantie zorg komt nu op Philip terecht. Wat hij extreem goed kan. Maar ik haat het om zo afhankelijk te zijn.”

‘Onaardig en onnodig’

Maar in plaats van steun, krijgt Miljuschka veel haatberichten van haar volgers. Onlangs deelde ze een bikinifoto op Instagram en kreeg een hoop kritiek op haar lijf. Na het nieuws over haar enkel blijven de negatieve reacties binnenstromen. ,,Oh jongens, het blijft maar los gaan onder deze post. Vooral nu na het breken van mijn enkel”, schrijft ze bij de foto.

Vervolgens deelt ze een van de reacties in haar Stories. ,,Rara, wie had haar enkel niet gebroken als ze iets beter op haar lichaam past?”, luidt het. Miljuschka is de haters helemaal zat. ,,Onaardig, onnodig, ongefundeerd”, schrijft ze bij de reactie. ,,Doe eens lief.”

20.000 stappen

Miljuschka stelt dat ze dat afstapje ook niet had gezien als ze twintig kilo lichter was geweest. Ook vertelt ze dat ze elke dag 20.000 stappen zet. ,,Trainen is mij ook niet vreemd. Dus beste maat. Je weet precies helemaal niks van mijn mate voor mezelf zorgen.”

Bron: