Liesbeth van Duijn is 65 jaar oud maar hecht enorm veel waarde aan haar gezondheid en vitaliteit.

Ze beschouwt zichzelf als goed in vorm en verwacht ook in haar liefdesleven niets minder dan passie en plezier. “De meeste mannen boven de 50 zijn impotent,” zegt ze.

Een jaar geleden maakte Liesbeth een impulsieve beslissing om met de auto naar Portugal te reizen.

“Het was nooit een droom van mij, maar twee jaar geleden bezocht ik een vriend in dat land. Ik vond het er geweldig. De zon, het eten, de prachtige dorpjes, en de relaxte en vriendelijke mensen vielen me op.”

“Ik begon huizen te overwegen, en ontdekte dat ze nog steeds betaalbaar waren in het gebied dat mijn interesse had. Nu ben ik bezig met de bouw van een mooi huis daar.”

“Toen ik vertrok, dacht ik dat ik alleen zou blijven. In Nederland had ik niemand ontmoet, dus waarom hier wel? Maar nu denk ik daar anders over.

Binnen een jaar heb ik al twee aardige mannen ontmoet. Ze zijn wel veel jonger, maar de s*ks is veel beter dan in Nederland.”

Geen fitte mannen in Nederland
“In Nederland kon ik geen fitte man vinden. Elke man boven de vijftig bleek impotent te zijn. Veel mannen lijken alleen maar bezig te zijn met werk en het betalen van hun hypotheek.”

“Ze vergeten voor zichzelf te zorgen, gezond te eten en te sporten. Ik ben zelf erg fit.

Je hoeft niet impotent, lusteloos of te zwaar te zijn. Gezond leven is een keuze. Dat doe ik, en dat verwacht ik ook van mijn partner.”

Jongere mannen
Liesbeth geniet van het leven onder de Portugese zon. “Ik straal en word vaak jonger geschat, waardoor ik ook jongere mannen aantrek.”

“In Nederland lijken mensen vaak te veel te letten op leeftijdscijfers. Veel mannen willen een vrouw die minstens tien jaar jonger is. Terwijl ik fitter ben dan menig vijftiger.”

“In Portugal is het krijgen van een jongere minnaar erg eenvoudig. Mijn eerste minnaar was twintig jaar jonger en momenteel date ik een man die tien jaar jonger is.”

“Ik vind hen beter in bed dan de gemiddelde Nederlandse man. Ze heten niet voor niets ‘Latin lovers’. Ze zijn hoffelijker en meer gericht op het genot van hun partner.”

“Dit heeft me aan het denken gezet: ik wil nooit meer slechte s*ks. Onder slechte s*ks versta ik mannen die impotent zijn of mannen die niet constant een erectie behouden.

Ik had eens iemand die zei: ‘Mijn ochtenderectie is terug! Maar dan hoef ik niet meer.’ Dat is voor mij niet acceptabel.”

Bron: