Olcay Gulsen ontving behoorlijk wat kritiek nadat ze een foto van zichzelf deelde op Instagram. Nu vertelt ze dat ze de afgelopen tijd inderdaad wat kilo’s is kwijtgeraakt. ,,Ik was altijd buiten adem, at te veel, bewoog te weinig… Dus ik ben zeven kilo afgevallen.”

Olcay dacht een leuke foto van zichzelf te delen, maar kreeg in plaats van complimenten alleen maar commentaar. Volgers waren behoorlijk geschrokken van haar vermagerde lijf. ,,Zo mager, eng gewoon!”, luidde het onder haar post.

Zeven kilo afgevallen

In gesprek met weekblad Weekend vertelt dat Olcay inderdaad is afgevallen, maar dat het wél een bewuste keuze van haar is geweest. ,,Ik ben zeven kilo afgevallen”, onthult Olcay. ,,Op zich valt dat wel mee, maar op zo’n klein lichaam zie je dat sneller.”

‘Ik at te veel’

Waarom is Olcay afgevallen? ,,Ik was niet fit. Ik merkte dat ik echt altijd buiten adem was, ongezond leefde, te veel at, te weinig bewoog, dus ik dacht: het is gewoon klaar, ik ga er nu wat aan doen. Ik heb best veel discipline, dus ik ben er gewoon volledig voor gegaan.”

Olcay is blij met haar lijf

En dat Olcay veel discipline heeft blijkt wel, want ze is elke week vijf tot zes keer in de sportschool te vinden. ,,Ik doe anderhalf jaar aan pilates. En ik heb zeven maanden geen brood, aardappels, pasta of rijst gegeten. Supersaai. Maar het went eigenlijk wel”, legt ze uit. ,,Ik ben het nu zo gewend dat als ik een paar happen pasta eet, het al genoeg is. Voorheen kon ik echt twee borden pasta op! Dus ik ben er wel blij mee.”

Ruud: ‘Geen gram meer eraf’

Maar waar Olcay blij is met haar slanke lijf, is Ruud de Wild minder enthousiast. ,,Ik vind dit prima, maar geen gram meer eraf”, zegt hij.

Bron: