Kijkers van het televisieprogramma Mr. Frank Visser doet uitspraak moeten het deze week doen zonder de geliefde hoofdpersoon. De populaire oud-rechter wordt deze week vervangen door mr. Bart Beuving. En dit vinden trouwe fans van het programma niet leuk.

‘Rare rechter Bart’

In de uitzending van vanavond worden kijkers ineens geconfronteerd met een andere rechter dan Mr. Frank zelf en dat wordt niet gewaardeerd.
Op X (Twitter) klaagt men steen en been over het gemis. Iemand vindt dat Bart Beuving een ‘rare rechter’ is. De collega van Mr. Frank is geen onbekende in het programma. Sinds 2021 springt hij af en toe bij, wanneer Visser zelf niet aanwezig kan zijn.

Marga versus de buurtjes

In de uitzending van deze week zijn de Eindhovense Marga en haar buren Wim en Annelies te zien. Marga heeft een camera opgehangen en haar buren vinden dat ze bespioneerd worden. Ook liggen de buurtjes met elkaar in de clinch om de schutting, geluidsoverlast en een lekkage.
De lekkage blijkt desastreus voor de kikkerverzameling van Wim en Annelies. En dat gaat Annelies zwaar aan het hart. ”Kikkers geven mij kracht om positief te blijven”, zegt ze terwijl ze tegen de tranen vecht. ”Het doet heel veel pijn.”

Oordeel

Vervangend rechter Beuving oordeelt dat Marga haar camera weg moet halen. Wim mag doordeweeks slechts tussen 11.00 uur en 15.00 klussen in de schuur. Als hij zich niet aan die tijden houd, riskeert hij een boete van honderd euro per overtreding.
Ook moeten beide gifkikkers allebei de helft lappen voor een nieuwe schutting. Eind goed, al goed denk je dan, maar na de hoorzitting weigeren beide kampen elkaar de hand te schudden. Op X zijn de rapen weer gaar: ”Wat een volk weer.”

Bron: