In de nieuwste aflevering van het programma Help, Mijn Man Is Klusser (HMMIK) zijn John Williams en zijn klusteam helemaal afgereisd naar het pittoreske dorp ’t Haantje in de gemeente Coevorden. De woning die ze aantreffen slaat alles. Kijkers gaan flink los.

Bouwput in huis

Welkom in ’t Haantje, een dorpje dat slechts 55 hectare groot is en waar Remi, Sarah en hun zoontje genesteld zijn. Althans, dat kun je niet echt zeggen als je kijkt naar de bouwval van het gezin. Vandaar dat de hulptroepen van Help, Mijn Man is Klusser opgeroepen zijn.
John is benaderd door Irma, de tweelingzus van Remi. Wat hij aantreft slaat echt alles. De benedenverdieping lijkt wel een bouwput, waar het ook nog eens waterkoud is. Boven is er slechts deels verwarming. John is hier totaal van ondersteboven. ”Na zoveel jaren had ik niet verwacht dat ik nog steeds geshockeerd zou raken, ook dát is dit seizoen weer gelukt!”

”Wat een t*ringzooi”

Kijkers spuwen hun gal op social media. Ene Frank lijkt het een beter plan om de woning zo snel mogelijk van de hand te doen en adviseert het gezin in het chalet te gaan wonen. ‘Jimmy Boy’ vraagt zich hoe deze mensen in godsnaam in deze t*ringzooi kunnen leven.
De reacties liegen er niet om. Onderstaand een greep uit de berichten:

Bron: