Eén voor allen, allen voor één. Onder dat motto kennen we de familie Pfaff al jaren. Ook nu springt Kelly Pfaff in de bres voor haar mama Carmen. Razend slingert ze met woedende woorden naar de persoon achter een vals Facebookprofiel. “Dit gaat te ver! Wat doen ze ons mama nú weer aan!” verzucht ze zich.
Kelly’s taal liegt er niet om. “Aan de fucker die dit doet… Zoek een andere manier om aandacht te krijgen en mensen te bedriegen, maar niet via mijn moeder, stuk uitschot!” Een pittige boodschap die ze op haar eigen profiel typte en nog extra in de verf zette tijdens een interview met Dag Allemaal.
“Laat het voor iedereen duidelijk zijn. Mama zit niet op Facebook. Nu niet en nooit. Het zegt haar niets”, legt Kelly uit aan Dag Allemaal. “Ik ben echt heel boos. Waarom doet iemand zoiets in godsnaam. Om aandacht te krijgen op de kap van mama? Om valse berichten de wereld in te sturen? Nee, dit kan niet, dit gaat echt te ver.” Ze roept haar fans dan ook op om het profiel – en ook andere valse profielen van hun familie in de toekomst – te rapporteren.

Ook “ons Shania” slachtoffer
Het is immers niet de eerste keer dat de familie te maken krijgt met copycats. “Een tijdje geleden hadden ze een vals profiel aangemaakt in naam van ons Shania. Toen we dat ontdekten zijn we naar de politie gestapt, maar dat verliep moeizaam. pas na zes maanden ontdekten ze wie erachter zat. Toen bleek het om een meisje uit Gent te gaan dat in Spanje woonde en zelfs berichtjes stuurde naar de vrienden van mijn dochter. Akelig, toch.”

Bron: