Een koppel met een leeftijdsverschil van maar liefst 42 jaar krijgt bakken met kritiek nadat ze hun relatie bekend hebben gemaakt. De net 18-jarige Keisha uit Schotland is smoorverliefd op haar vriend Dimitrios Fotis: ”Dit heb ik nooit eerder gevoeld.”

Al twee jaar samen

Het koppel is al twee jaar! samen en dat betekent dus dat Dimitrios het op 58-jarige leeftijd deed met Keisha, die destijds nog 15 jaar was.

Inmiddels doen ze allerlei leuke dingen samen. Ze trekken er samen op uit, gaan samen naar de gym, lullen dagelijks over voeding en zijn vrijwel 24/7 samen.

Op haar TikTok-account vertelt Keisha aan iedereen die het maar horen wil dat ze nooit eerder zo intens verliefd geweest is in haar leven. Niet zo gek, het meisje is nog nat achter haar oren. In een recente upload zegt ze: ”Twee jaar en ik houd nog even veel van hem als de dag waarop ik hem ontmoette.”

Gold digger

Maarja, een relatie met een minderjarige als je zelf bijna 60 bent? Dat roept vragen of. Veel mensen reageren dan ook niet zo aardig onder de videootjes van Keisha.

Ze schrijven dat de relatie nergens op slaat en maken het meisje uit voor ‘golddigger’. Iemand schrijft: ”Dit is werkelijk hoe geld geluk kan kopen.”

Een ander is ook spijkerhard en schrijft in de reacties: ”Ik snap niet hoe een prachtig meisje zoals jij samen is met een man van die leeftijd. Hij zal wel een goed hart hebben.”

Pauze

Keisha heeft het lastig met alle kritiek, maar blijft video’s delen. ”We zijn niet allemaal gemaakt met een dikke huid. Soms breken we. We zijn allemaal mensen. Ik zal opkomen voor mijn rechten omdat ik steeds commentaar krijg dat nergens op slaat.”

Vorige maand besloot Keisha even een soortvan pauze te houden op social media. Ze beweert dat leeftijd maar een getal is en maakt duidelijk dat ze volwassen is en zelf haar keuzes maakt. ”En deze keus voelt goed. Hij is de ware voor mij en hij heeft mij hart. Wij blijven altijd samen.”

Bron: