Jan Dulles staat vandaag in een zeer emotionele post op Instagram uitgebreid stil bij het verlies van zijn dochtertje Donna-Maria. Het meisje overleed exact drie jaar geleden en mocht helaas maar drie maanden worden.

Ergste dag uit ons leven

De Volendamse zanger die onderdeel uitmaakt van de zangformatie 3JS, schrijft bij een aantal foto’s van zijn kleine meisje:
”Vandaag is het alweer drie jaar geleden: De ergste dag van ons leven. Dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan en het jaar veel te gauw voorbij is, is iets dat sowieso steeds rottiger voelt naar mate je ouder wordt. Maar als je iemand verloren hebt, gaat het ronduit pijn doen.”

”Het voelt dan soms alsof je diegene hebt achtergelaten in de tijd. Je voelt je een soort van schuldig omdat je wereld verder gaat.”
”Een gevoel alsof de tijd je steeds verder bij elkaar vandaan trekt. Sommige mensen krijgen vanwege dit gevoel hun leven niet meer op de rit. Kunnen het geluk niet meer toelaten in hun hart of zijn niet meer in staat om echt liefde te geven of ontvangen.”
”Het is een bekend fenomeen. Het gebeurt. Het is begrijpelijk en zeer triest”, aldus Jan Dulles op zijn Instagram pagina.

Hemel

Jan schrijft te hopen dat er daadwerkelijk een hemel bestaat. ”Of liever nog: iets dat dichter bij ons in de buurt is, waar al onze verloren ouders, dierbaren, kinderen zoals onze Donna-Maria met ons meekijken en ons ook in goede banen leiden.”
”Dat we ze kwijtgeraakt zijn is al erg genoeg maar ze zouden beslist niet gewild hebben dat wij daarom het geluk nooit meer toelaten.”
”Tegen iedereen die dit leest zou ik willen zeggen: Als je iemand kent die met zo’n verdriet te kampen heeft… stuur diegene een berichtje deze maand en zeg alleen maar dat je aan ze denkt. Neem maar van mij aan dat het werkt.”

Bron: