Jake Paul kwam afgelopen weekend voor het eerst kijken bij de race van zijn vriendin Jutta Leerdam en daar deed hij een bijzondere uitspraak over hun toekomst. Hij wil namelijk dolgraag met Jutta trouwen.

Jake vloog afgelopen weekend naar Nederland om Jutta aan te moedigen op het kwalificatietoernooi voor de wereldbeker schaatsen in Heerenveen. Het was de eerste keer dat hij bij een officiële wedstrijd van haar was. Zondag zag hij hoe zijn vriendin overtuigend de 1000 meter op haar naam schreef.

Trouwen

Op de schaatsbaan in Heerenveen kreeg Jake de vraag wat zijn toekomstplannen met Jutta zijn. Hij twijfelde geen seconde over zijn antwoord. ,,Om te gaan trouwen”, onthulde hij in gesprek met Shownieuws. Hoewel Jutta nog geen ring om haar vinger heeft, duurt dat misschien niet lang meer.

Halfjaar samen

Jake en Jutta maakten in april dit jaar hun relatie wereldkundig nadat de twee meerdere keren samen werden gespot. En hoewel de twee nog maar een halfjaar samen zijn, is het niet de eerste keer dat er over een bruiloft gesproken wordt. Onlangs riepen volgers van Jake zelfs op dat hij Jutta ten huwelijk moet vragen.

‘Vraag Jutta ten huwelijk’

Jake deelde toen Instagram post waarin zijn broer Logan op zijn knieën gaat voor zijn vriendin Nina Agdal. ,,Goed gedaan”, schreef Jake bij de beelden geschreven. ,,Nu is het jouw beurt met Jutta Leerdam”, reageerde een volger. Een ander was het daarmee eens: ,,Je moet Jutta Leerdam ten huwelijk vragen!”

Bron: