Jacobien en Arjen doen mee aan het programma ‘Daar gaan ze weer’. Arjen kun je al kennen van zijn deelname ‘Kerels met een kleintje’ waarbij we al een inkijkje kregen in hun leven en de geboorte van Fleuri. ‘Daar gaan ze weer‘ is een programma voor ‘oude bekende’: “Daar Gaan Ze Weer is een realityserie waarin we oude bekende deelnemers van succesvolle en vaak veelbesproken tv-programma’s volgen in hun buitenlandse avontuur verspreid over Europa. Allemaal beschikken ze over een flinke dosis lef én hebben een vurig verlangen om te starten met een nieuwe fase in hun leven. Over de grens wagen ze opnieuw een sprong in het diepe, met alle mogelijke successen en tegenslagen van dien. En wij zijn overal bij. De deelnemers hebben allemaal hun eigen aanpak om die grote droom te realiseren, maar niet iedere werkwijze blijkt een garantie voor succes…Wiens avontuur slaagt?”

Jacobien vernoemd kinderen ‘per ongeluk’ allemaal naar wijnsoorten!

In dit programma maken we dus ook kennis met de andere kinderen van het stel. De andere kinderen van de twee heten Nrunello en Barolo, twee wijnsoorten. Jacobien stelt: “Soms drinken we maanden niet en áls we dan een glas Brunello of Barolo drinken, dan bij een heerlijk luxe diner!” Ook Fleuri blijkt een wijnsoort te zijn, echter spel je dat gewoonlijk met een ‘y’ op het einde.

En je verwacht het niet, het gezin is uitgebreid met een hond die óók naar een wijnsoort vernoemd is. De hond heet namelijk Syrah, een rode wijnsoort. Genoeg inspiratie voor ons om onze kinderen later Schultenbräu, Corona en Grolsch te noemen. Het fragment:

Bron: