Het huwelijk tussen Wilfred Genee en zijn vrouw Lili Pirayesh is op de klippen gelopen. Dat laten de heren van het YouTube-programma Roddelpraat weten in de uitzending van gisteren. ”Het gaat al heel lang niet goed tussen hen”, zo vertelt Roos.

‘Minder spannend’

Jan Roos zegt er het volgende over: ”Wilfred Genee is niet van de televisie af te beuken. En dat is ook niet zo gek, want thuis gaat het al een tijdje niet zo goed. Als je heel lang bij elkaar bent, wordt het minder spannend tussen de lakens.”
Dennis Schouten, die een van de beste vrienden was van Wilfred en vaak bij hem thuis is geweest: ”Zij hebben al heel lang een platonische relatie.” Jan: ”Zij hebben al heel lang geen seks. We hebben al een keer gebracht dat Wilfred vreemdgaat met een ‘huurster’. Dennis haakt in: ”Toen ik twee jaar geleden de kerst met hen heb doorgebracht, kwam het gebrek aan het liefdesspel al ter sprake.”

Scheiding

En nu komt het, want Jan heeft informatie ontvangen van een medewerker van Veronica Offside, de show die Wilfred Genee ook presenteert. ”Het gaat om iemand die daar werkt. En die lekt. Die is zo lek als een mandje. Die zegt dat Wilfred Genee weer vreemdgaat. Het huwelijk ligt bijna volledig aan barrels, nu bevestigd vanuit Veronica.”
Dennis vraagt aan Jan hoe het nu precies zit. Jan: ”Het gaat niet goed. Lily is er enigszins van op de hoogte, over dat Wilfred zijn l*l achterna loopt. En dat maakt het natuurlijk niet veel beter.” Dennis: ”Huwelijkscrisis?” Jan: ”Huwelijkscrisis!”

Bron: