Joost Klein zit met de gebakken peren na het debacle bij het Eurovisiesongfestival. Hij wordt verdacht van het bedreigen van een camervrouw. Hij zou een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt naar haar en daardoor is de ze zo geschrokken, dat de camera kapot is gegaan.

Joost Klein diskwalificatie

Het verhaal over wat er daadwerkelijk allemaal gebeurd is, is nog steeds niet boven water. Volgens AVROTROS zou Joost een ‘dreigende beweging’ hebben gemaakt.
De EBU, de organisatie achter het liedjesfestijn, kwam enkele dagen later met een verklaring waarin zij stelden dat de cameravrouw een andere versie van de feiten heeft. Zo zou Joost zijn vuist hebben gebald en is ze daar zo van geschrokken dat de camera viel en brak. De vrouw zou zichzelf daarna hebben gesneden aan een stukje glas.
De dag na het gebeuren wilde Joost graag repeteren, maar werd hij van het podium afgehaald en geschorst. De volgende ochtend kwam het hoge woord eruit. Joost werd gediskwalificeerd. En dat zorgde weer voor massale woede bij alles en iedereen.

Cameravrouw

De bewuste cameravrouw is tot dusver buiten schot gebleven. Veel mensen willen weten wie het nu eigenlijk is, maar de identiteit van de vrouw is een mysterie.
De website Loesoe.nl kopt nu groot: ‘Dit is de cameravrouw die Joost Klein aanklaagde na het incident’, om er snel aan toe te voegen dat de informatie afkomstig is van ‘meerdere bronnen’ die dat ‘denken’. Lekker helder allemaal.
In een video die op TikTok geplaatst is, zie je hoe een vrouw wordt opgemaakt. Ze spreekt in het Hebreeuws en betuigt haar steun aan zangeres Eden Golan.
Ook vertelt ze nog iets over ontvoerde mensen, dat ”er geen moment is dat zij niet in ons hart, ons bloed en in onze ziel zijn.”
De video gaat momenteel overal rond en Keren, zoals de vrouw in het filmpje heet, heeft besloten de comments uit te zetten.

Bron: