Wanneer Maxime in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland komt helpen in het nieuwe huis van Montana, gaat het helemaal mis. De zussen krijgen behoorlijke ruzie over een ‘lekkage’ in de badkamer. ,,Ze zoekt het maar uit!”, zegt Maxime boos.

Terwijl Erica de vloer boent en Martien de ramen lapt, pakt Maxime de badkamer van de woning van Montana aan. ,,Lekkage!”, schreeuwt Maxime plotseling vanaf de bovenverdieping. Montana zucht. ,,Wat loopt zij nou weer over een lekkage te zeuren?”, reageert ze geërgerd.

Ruzie om afvoer

Al snel blijkt de vork anders in de steel te zitten. ,,Er zit nog geen afvoer aan hè”, zegt Montana wanneer ze een kijkje komt nemen. ,,Je moet het in het bad weggooien.”

Maxime begrijpt niet waarom Montana dat niet eerder tegen haar gezegd heeft en probeert het water op te ruimen. Wanneer ze vervolgens het water dat in het meubel drijft bijna opnieuw door de wasbak gooit, barst de ruzie los. ,,Gaat ze het wéér door de goot heen spoelen”, zucht Montana. ,,Dat moet je toch zeggen!”, vindt Maxime.

‘Gekke vrouw’

Montana vindt op haar beurt dat Maxime haar badkamermeubel heeft verpest en vindt het genoeg geweest. ,,Ik word zó niet goed van die mensen hier”, zegt ze over haar familieleden, die vervolgens vragen of ze dan mogen vertrekken. ,,Ja, graag zelfs!”, roept Montana. Maxime is vooral boos dat zíj de schuld heeft gekregen. ,,Ze zoekt het maar uit. Ik ga hier ook niet meer naartoe. Gekke vrouw!”

Paniek

Montana vertelde onlangs in gesprek met De Telegraaf dat alleen zijn haar prima bevalt, maar dat op sommige dagen wel de paniek toeslaat. ,,Ik heb wel de gedachten gehad van: ik ben nu 28 en zit toch zonder relatie. Aan de andere kant, ik ben nog geen dertig. Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf van wie ik helemaal hoteldebotel ben.”

Bron: