Roxeanne Hazes sleepte onlangs haar moeder voor de rechtbank. Volgens Roxeanne zou Rachel helemaal geen recht hebben op de erfenis en de nalatenschap van André Hazes senior. Nu een deel van het testament is gepubliceerd, post Rachel een duidelijke boodschap op haar Instagrampagina.

Het magazine Privé publiceerde deze week een deel van het testament van André Hazes en daarin staat duidelijk dat Rachel niets zou erven als de echtscheidingsprocedure tussen de zanger en zijn vrouw reeds opgestart zou zijn. Nu blijkt dat de scheiding al bezig was, wordt er in de pers geschreven dat ze haar kinderen jarenlang heeft voorgelogen en hun geld heeft afgenomen. “Ik word publiekelijk veracht, bespot en ronduit uitgelachen. Ik vraag mij af of men zich realiseert wat hiervan de impact is”, reageert Rachel aangedaan op Instagram.

“Ik voel mij verdrietig en slaap al weken slecht. De suggestie dat André en ik ten tijde van zijn overlijden in een echtscheiding zouden hebben gelegen, raakt mij diep”, geeft Hazes eerlijk toe. Niet alleen ontkent ze dus de scheiding, ook klopt het volgens haar niet wat er gezegd wordt over haar en haar twee kinderen. “Ik kan met de hand op mijn hart zeggen dat ik er alles aan heb gedaan om de nalatenschap van André netjes af te wikkelen en dat ik voor mijn kinderen nooit geheimen heb gehad”, schrijft ze.

Bovendien is ze ook erg kwaad op de roddelpers. “Ik ben verontwaardigd en teleurgesteld dat de media zich enkel van eenzijdige berichtgeving bedienen en dat zelfs (een selectief deel) uit het testament van mijn overleden man is gepubliceerd in een roddelblad”, klinkt het misnoegd. “Hierdoor is een volstrekt vertekend beeld van de werkelijkheid ontstaan”, besluit Rachel. Ze schreeuwt dus haar onschuld uit, maar ze zal haar kant van het verhaal niet brengen zolang de rechtszaak nog bezig is.

Bron: