Leontine en Marco, komen ze weer bij elkaar? Dat was even het gerucht, maar volgens Yvonne Coldeweijer heeft Leontine een andere liefde gevonden. En het is niet Marco, maar haar ex John Huiberts! De juicekoningin deelde op Instagram: “Naast de vakantie op Ibiza is het stel gisteren in Den Bosch gespot.” Marco daarentegen lijkt zijn eigen weg te gaan…

Leontine en John zou elkaar weer helemaal gevonden hebben. Waar John laatst nog kritiek had op Leontine dat ze een beetje lui was is daar nu niks meer van te merken. Volgens Coldeweijer zijn ze officieel weer aan het daten.

“Helaas kon de spion geen foto maken, want ze liepen nogal gehaast voorbij het terras van restaurant Sitio”, onthult Coldeweijer op Instagram. Maar meerdere mensen hebben bevestigd dat ze Leontine en John hebben gezien. Het lijkt erop dat de liefde opnieuw is opgebloeid!

Ondertussen wordt Marco Borsato vaak alleen gespot. Een insider vertelt aan Yvonne: “Ik heb Marco tijdens het pinksterweekend gezien in Sint Maartenszee. Hij zat chagrijnig achter zijn laptop in het restaurant van de camping waar wij verbleven. Hij was alleen en toen ik even later terugkwam, was hij al vertrokken.”

Hoewel Marco de laatste tijd vaak bij Leontine’s woning wordt gezien, beweert Yvonne dat het niet om romantiek gaat. “Hij komt gewoon langs voor de kinderen”, aldus Yvonne.

Jada de dochter van Marco en Leontine heeft onlangs laten weten dat Leontine weer heel gelukkig is, maar ze houdt geheim of dit door een nieuwe man komt. “Ze zit goed in haar vel”, vertelde Jada aan weekblad Weekend. “Het was geen hele gezellige periode voor haar, maar nu gaat het goed. Het is geweldig om haar weer vrolijk te zien.”

Bron: