Na de breuk met Leontine Borsato enkele maanden geleden lijkt het niet goed te gaan met Marco Borsato. Dat verontrustende nieuws meldt een bron aan het blad Story.

Terwijl Leontine lekker op vakantie is geweest, en laat zien hoe ze haar leven gewoon weer op heeft gepakt met vriendinnen en haar dochter, komt er maar weinig nieuws van Marco’s kant.

Story meldt dat Marco nog steeds door een dal gaat en dat er dus zorgen zijn over hem. “Hij zal niet meer in de rode stoel van The Voice Kids zitten en is het is niet waarschijnlijk dat hij snel met nieuwe muziek komt.” ,,Hij gaat wel door een dalletje” zo meldt John Ewbank op radio Veronica.

De bron meldt: ,,Marco en Leontine houden nog altijd van elkaar, maar de beslissing is definitief. Ze gaan uit elkaar en bereiden zich ieder voor op hun eigen leven.”

Affaire
Marco kwam in het nieuws na geruchten over vermeende affaires met Iris Hond, zangeres Maan, een werkneemster van The Entertainment Group en een vakbondsvrouw. Van deze geruchten is alleen de affaire met Iris Hond bevestigd.

Hieronder de voorpagina’s:

Bron: Story, Ditjes & Datjes, RTL The Voice of Holland Beeld: Youtube