Carlo Boszhard wil het rustiger aan doen. De laatste tijd ligt hij voortdurend plat vanwege zijn zwakke enkel, maar er zijn meer zorgen: zijn hart. ,,Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust.”

Naast zijn drukke werkagenda, heeft Carlo ook thuis een drukke periode vanwege een verhuizing en daarna nog een verbouwing. De presentator merkt aan zijn lichaam dat het soms te veel wordt. Hij maakt zich dan ook zorgen om zijn gezondheid.

‘Kermend van de pijn’

Tijdens het klussen in zijn nieuwe woning ging hij door zijn enkel, en dat is niet de eerste keer. ,,Mijn rechterenkel is instabiel en daar lig ik kermend van de pijn op het afdekzeil. Dat betekent met de been omhoog. Ik ben nu zelf toe aan onderhoud”, schrijft Carlo in zijn column voor Televizier. ,,Een middel voor de enkels is nodig, want drie keer per maand erdoorheen gaan is niet normaal.”

Zorgen over hart

Maar waar Carlo zich nog meer zorgen om maakt, is zijn hart. ,,Ook het hart is in onze familie zwak”, legt hij uit. ,,Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust. Ik ben op een leeftijd dat ik goed naar mezelf moet luisteren en lig dus met het been omhoog.”

Bron: