Doutzen Kroes is op vakantie en dacht een aantal leuke vakantiekiekjes op Instagram te delen. Maar volgers zijn behoorlijk geschrokken van de foto’s: zij stellen dat Doutzen steeds dunner wordt. ,,Gaat alles wel goed?”

Doutzen heeft een serie foto’s van haar gezinsvakantie op Instagram gedeeld. ,,Vakantie”, schrijft ze bij de foto’s. Maar volgers kunnen maar naar een ding kijken: het magere lichaam van Doutzen.

‘Uitgemergeld’

Het voormalige model was altijd al slank, maar volgens volgers wordt ze met de dag dunner. ,,O lieverd ik schrik eerlijk gezegd van deze foto’s… Wat ben je intens mager… Gaat alles wel goed?”, vraagt een bezorgde volger. En een ander schrijft: ,,Vrouw wat ben je mooi maar ongezond dun… Heartbreaking.” Veel volgers vinden dat Doutzen absoluut niet het goede voorbeeld geeft aan haar jonge volgers. ,,Geen voorbeeld voor jonge meisjes, zo’n uitgemergeld lichaam!”

Doutzen onder vuur

Het is de zoveelste keer dat Doutzen onder vuur ligt vanwege een post op Instagram. Zo postte ze een paar weken geleden over een flesje olie van het merk ‘Lulu by nature’. Het merk van die olie verkondigt dat we ‘geen huidkanker krijgen door de zon’, terwijl het algemeen bekend is dat het overmatig blootstellen van de huid aan UV straling een van de meest voorkomende oorzaken van huidkanker is. Kennelijk denkt Doutzen, die haar volgers deze olie aansmeerde, er anders over. En daar vonden volgers wat van.

‘Kwakzalverij’

,,59 euro voor 100 ml kwakzalverij met als bonus huidkanker. Ben jij nu echt zo dom?”, reageerde iemand onder haar post. Een ander reageerde dat het goed was dat Doutzen haar ‘rimpels’ liet zien. ,,Dat komt omdat ze niet smeert”, antwoordde een ander. ,,Dat betekent niet alleen maar huidkanker kweken, maar ook rimpels.”

Doutzen maakte de afgelopen jaren een hoop los over haar complottheorieën over onder andere het coronavirus. Ze liet weten ‘urenlange research; te hebben gedaan en te twijfelen aan de oprechtheid van de media, farmaceutische industrie, regeringen en grote bedrijven. Doutzen suggereerde dat zij verkeerde motieven zouden nastreven in die donkere tijden.

Bron: