De 55ste verjaardag van Gordon werd gisteren groots gevierd in zijn penthouse in Amsterdam dat nog altijd te koop staat. Gordon kan natuurlijk niks klein aanpakken en daarom zijn er ook video’s naar boven gekomen waar te zien is dat er meer dan 70 mensen in zijn woonkamer staan te hossen. Juicequeen Yvonne Coldeweijer brengt nu aan het licht dat het iets té gezellig was. Het feest werd namelijk beeïndigd nadat zijn buren de politie belden voor geluidsoverlast.

Intense overlast

De zanger is ondertussen tegenwoordig vooral te vinden in Dubai, waar hij twee jaar geleden een penthouse op de kop tikte. Maar een speciale gelegenheid als een verjaardag moet toch aan het thuisfront gevierd worden. Coldeweijer postte op haar Instagram: ‘Gordon vierde gisteravond zijn verjaardag in zijn appartement in Amsterdam-Noord. De buren hebben schijnbaar de politie gebeld vanwege intense overlast. En als je de volgende beelden ziet, begrijp je ook waarom’. Op de video is te zien hoe Gordon er op los zingt samen met zijn vrienden, en dat gaat er inderdaad niet zachtjes aan toe.

Fantastisch diner

Het verjaardagsfeest van Gordon werd gisteren ook bij Shownieuws besproken. ‘Zijn hele woonkamer was omgetoverd tot restaurant en daar zaten zeventig vrienden die bediend werden tijdens een fantastisch diner, bereid door Herman den Blijker. Een paar gangendiner. Hij zag er persoonlijk op toe dat zijn keukenbrigade dat allemaal serveerde’, vertelde topfotograaf William Rutten, die ook aanwezig was bij het feest.

Geheime gast

Het leek er nog even op dat er een geheime gast was die William niet wilde benoemen. Iedereen vroeg zich af wie deze mysterieuze man toch kon zijn. Maar later bleek het gewoon om John van den Heuvel te gaan.

Bron: