Kelly Pfaff praat in een interview openhartig over haar financiën. Ondanks haar succesvolle carrière, maakte ze vroeger ook een financiële misstap. De vrouw van Sam Gooris vertelt daar nu meer over.

Kelly Pfaff schittert momenteel op tv in ‘Expeditie Gooris’. In de tweede reeks van dat programma maakt ze samen met haar man Sam Gooris en hun twee kinderen Shania en Kenji de Westkust van de Verenigde Staten onveilig. Naast een tv-figuur is Kelly ook dj, model en presentatrice. Succesvol kan je haar wel noemen, maar dat is niet altijd zo geweest.

Zo geeft ze in een interview met Het Laatste Nieuws toe dat ze zo’n 15 jaar geleden financiële problemen kende. “In 2008 heb ik samen met een vriendin een eigen kledingzaak uit de grond gestampt. Maar dat bleek om meerdere redenen een schot náást de roos”, begint Kelly. “De zaak ging ten onder en ik zag al mijn spaargeld in rook opgaan”, biecht ze op.

Hoewel ze het geld dat ze toen verloor voor eeuwig en altijd kwijt is, heeft ze daar ook een leerrijke les uit kunnen trekken. “Heb ik er spijt van? Ja. Ben ik er beschaamd over? Nee”, aldus Kelly. “Want ik ben niet de enige die faalt. Het is pas als je van mislukkingen niet leert dat het verspilde tijd en energie was”, besluit ze.

Bron: