Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren eergisteren te gast op de huwelijksceremonie van de Jordaanse kroonprins Hussein en zijn bruid Rajwa Khalid Al-Saif in het Zahran paleis in Amman. Dat was leuk, maar Máxima krijgt online enorm veel kritiek op haar decolleté.

Te diep decolleté

Leden van het Koninklijk huis mogen natuurlijk nooit kledingmissers begaan. Dat is catastrofaal, aangezien heel Nederland meekijkt. Onze koningin had gekozen voor een soort Delfts blauw-achtige zijden gebloemde jurk met fladderende trompetmouwen van het merk Luisa Beccaria.

Ze had deze jurk bij eerdere plechtigheden ook al eens aan, maar toen leek het decolleté iets minder diep. Bij de Telegraaf wordt gemeldt dat haar decolleté ‘doorgaans niet zo’n geschikte look is voor een islamitisch huwelijk’. Dat vonden meer mensen overigens, gezien de reacties op sociale media. Wie dit keer wijselijk zijn mond hield, was Jeroen Snel.

Eloise van Oranje

Snel heeft geen zin meer om ‘heel het land’ over zich heen te krijgen. Toen gravin Eloise van Oranje vorige maand in een badpak op televisie was verschenen, sprak hij van een ‘grensgevalletje’. Dit keer wilde hij niets zeggen, op een dingetje na.

”In dat soort landen is het gebruikelijker dat de dresscode vaak wat hoger gesloten is. Maar goed, wie ben ik?”, zo stelde de RTL Boulevard presentator.

Bron: