Na alle drama in 2022, zou ook 2023 niet het jaar worden van Glennis Grace. Volgens medium Liesbeth van Dijk kan de zangeres zich maar beter gaan voorbereiden op het ergste, want haar carrière is voorbij. ,,Mensen kunnen haar niet vergeven”, voorspelt Liesbeth in Shownieuws.

Glennis raakte vorig jaar februari in opspraak vanwege een geweldsincident in een supermarkt en het werd al snel duidelijk dat 2022 niet het jaar was van de zangeres. Maar wat gaat het nieuwe jaar Glennis brengen? Volgens het beroemde medium Liesbeth van Dijk niet veel goeds…

‘Het is over’
,,Glennis Grace… Ik voel echt dat er heel weinig gebeurt. Het is een beetje over. Helaas. Sommige mensen worden dingen vergeven, maar bij haar niet”, voorspelt Liesbeth in Shownieuws. ,,Er hangt iets om haar heen, waardoor mensen haar niet kunnen vergeven, dus haar carrière is een beetje over. Sisters of Soul, ik zie het niet. Ze gaat ook naar achteren.”

Evert Santegoeds vindt Liesbeth wel heel negatief; hij vindt dat Nederland Glennis wél moet vergeven. ,,Glennis heeft haar straf gehoord en gaat dat een dezer dagen uitvoeren en daar krijgen we al dan niet wat van mee. Dan geeft ze nog één interview en dan moeten we er met z’n allen toch maar een streep onder zetten lijkt mij”, zegt hij in Shownieuws. ,,Glennis is natuurlijk een enorm talent en ook al kan ik de hits van haar niet allemaal op een rij noemen… Als ik haar zie optreden op feesten en partijen, die stem heeft ze nog steeds.”

Meer voorspellingen
Glennis is niet de enige BN’er waar Liesbeth een voorspelling over doet. Ook André Hazes komt aan de beurt. ,,Dat met Monique zal nooit een vaste relatie blijven. Hij zal altijd zijn vrijheid nodig hebben. En ik hoop dat hij inzicht gaat krijgen dat het allemaal niets toevoegt, drank en drugs. Ik hoop dat hij sterk blijft, want het sluipt er weer in. Het blijft een onrustig mens vanbinnen”, aldus Liesbeth. En over Mart Hoogkamer heeft ze het volgende te zeggen: ,,Stemproblemen, ja ik voel het al. Dat heeft ook te maken met veel stress op zijn stem. Hij forceert het iets teveel. Dit is iemand die heel ver kan komen, maar hij heeft rust nodig.”

Bron: