Gordon is weer in de media. Je zou bijna denken: wanneer niet? De zanger deed onlangs weer een poging om te gaan zingen, maar zag dat faliekant mislukken door een vals optreden. Inmiddels is hij weer in zijn woonland Dubai. Maar daar gaat het niet zo lekker.

Gordon – De Meilandjes

Vorige week was Gordon nog op televisie te zien. Hij bracht een bezoekje aan Code Rosé van de Meilandjes en zorgde daarmee voor een kijkcijferdip. Volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp keken er nooit eerder zo weinig mensen naar de serie.
Gordon denkt niet dat dat aan hem ligt. Op Instagram haalde hij hard uit naar ‘opperdroeftoeter’ Wilfred Genee en ‘slang’ Albert Verlinde. ”Dit is slechts een van de ontelbaar schadelijke en smadelijke dingen die ze continu over mij roepen. De tijd van mijn mond houden is voorbij!”, aldus Goor. Hij weet dat er ook mensen zijn die van hem hebben genoten. ”Maar dat lees je niet!”

Problemen in Dubai

Nu de herstart van zijn zangcarrière in de soep is gelopen, heeft Gordon zijn aandacht verlegd. Hij geeft niet op en heeft besloten een restaurant te openen. Dat kost natuurlijk veel tijd en aandacht. Omdat hij in Dubai woont, moet hij veel op en neer reizen.
Helaas lukt dat momenteel niet. Dubai wordt namelijk getroffen door noodweer. Er is in twee dagen tijd al meer regen gevallen dan er normaal gesproken in een heel jaar valt. Op internet zien we bizarre taferelen. De straten staan volledig blank.
Op het vliegveld is chaos uitgebroken. Vrijwel alle vluchten zijn geannuleerd en mensen moeten er zelfs slapen. Goor laat weten dat hij okee is. Via Instagram slingert hij wat beeldmateriaal de wereld in waarop te zien is dat het heel hard regent
Goor kan dat helemaal niet gebruiken, omdat hij weer naar Nederland moet voor zijn restaurant.. Helaas voor Gordon kan hij niet vliegen. En dus moet hij afspraken afzeggen en wat zaken uitstellen. Grote problemen dus.

Bron: