Er is flinke ophef ontstaan over Gordon. De zanger zelf is al maanden afwezig, maar mensen vragen zich af hoe het met zijn hondjes gaat.

Waar zijn Toto en Rocco?

In juli van dit jaar kwam er schokkend nieuws naar buiten. Gordon zou zijn hondjes Toto en Rocco zat geweest zijn, waarna de arme dieren in een asiel gedumpt zouden zijn.
Dat werd destijds naar buiten gebracht door Jan Roos in de YouTube-show Roddelpraat. Die vertelde dat Toto en Rocco zaten opgesloten in een dierenasiel in Dubai. Hij betwistte zelfs of de Franse bulldogs nog wel in leven waren.

De geruchten over Toto en Rocco bereikten ook het management van de zanger. Die reageerde als snel en wist te melden dat de hondjes gewoon thuis waren.

Honden ‘verdwenen’

Maar nu zijn er toch weer zorgen ontstaan over het wel en wee van de hondjes. Het juicekanaal RealityFBI ziet dat het Instagram-account van de dieren niet meer is bijgewerkt. Op het account (70,1 duizend volgers), is nu al maanden niets meer gepost.
RealityFBI maakt zich zo te zien flink zorgen, nu ze hebben geconstateerd dat ook de profielfoto is verwijderd. ”Laten we hopen dat alles goed met ze is”, zo schrijft het kanaal.
Gordon is hondjes zat en laat de dieren ‘verdwijnen’

Gordon ook weg

Gordon besloot eerder dit jaar tot rigoureuze maatregelen. Hij verwijderde voor de zoveelste keer zijn account op Instagram. Normaliter komt hij binnen een paar weken bij zinnen, maar hij is nog steeds niet te vinden als je zoekt op zijn naam.
Het laatste dat we Gordon vernomen hebben, is dat hij zijn carrière heeft omgegooid. Hij wordt filmster en is te zien in de film Yamas!
”Ik speel onder andere met Sam Kroon, die speelt dan mijn zoon en ik ben zijn papa”, zo vertelde hij eerder bij Shownieuws. Yamas! komt volgend jaar uit en is dan in de bioscoop te zien.

Bron: