Gordon maakt de ene na de andere wereldreis en steeds meer mensen vragen zich af: waar zijn hondjes Toto en Rocco? Volgens Roddelpraat wonen ze niet meer bij Gordon. Sterker nog: Gordon zou zijn trouwe viervoeters naar een asiel hebben gebracht.

Toen Gordon in 2021 naar Dubai verhuisde, werd er gesuggereerd dat hij zijn hondje Toto achter zou laten in Nederland. Maar Gordon nam Toto uiteindelijk mee en nam in Dubai zelfs een tweede hondje erbij: Rocco.

Waar zijn Toto en Rocco?

Gordon was in de wolken van zijn twee trouwe viervoeters en maakte zelfs een Instagramaccount voor Toto en Rocco aan. Maar nu het al maanden stil is op Instagram én Gordon de afgelopen tijd de ene na de andere luxe reis maakt, vraagt heel Nederland zich af waar Toto en Rocco zijn gebleven.

,,Wij hebben het antwoord”, zegt Jan Roos in de nieuwe uitzending van Roddelpraat. ,,Wij hebben gehoord van Nederlanders woonachtig in Dubai dat Toto en Rocco naar het dierenasiel zijn gebracht in Dubai.”

In asiel gedumpt

Gordon heeft de afgelopen tijd behoorlijk met geld gesmeten en is daarom veel in Nederland te vinden. ,,Financieel gaat het niet goed met Gordon, daarom gaat hij weer zingen in Nederland. Hij is al zijn contracten kwijt”, vervolgt Jan. Op de momenten dat Gordon niet thuis was, regelde hij een au pair voor Toto en Rocco. ,,Het vervelende is: omdat het te duur werd om continu een au pair te hebben, zijn ze dus naar een asiel gebracht.”

‘Spuitje’

Krijgen Toto en Rocco dan eindelijk een baasje die wél naar ze blijft omkijken? Volgens Jan is die kans wel heel klein. ,,In het dierenasiel in Dubai krijgen honden die na drie maanden niet worden opgehaald door een baas, een spuitje. De kans dat Toto en Rocco dood zijn, is vrijwel honderd procent.”

Bron: