Een aantal weken geleden lieten wij weten dat Fred van Leer de beste vriend van Glennis Grace haar heeft gecanceld voor zijn Fred & Friends shows in de Ahoy. Dit blijkt zeer pijnlijk voor Glennis Grace te zijn. Ze ziet het als verraad.

Shownieuws-ster Ronald Molendijk die goed bevriend is met Glennis zei in toen in Shownieuws dat hij Glennis gebeld had en dat ze helemaal naar de klote was door het verraad van haar beste vriend.

Fred zou woedend zijn geweest toen hij het verhaal hoorde van Glennis die met een knokploeg naar de Jumbo is gegaan om het minderjarige supermarkt personeel te mishandelen.

Fred zou toen onmiddellijk alles in gang hebben gezet om haar uit zijn eigen show te cancelen. Erg pijnlijk voor Glennis is dat de shows van Fred dit weekend inmiddels hebben plaatsgevonden in de Ahoy en dat Fred veel plezier had backstage met Edsilia Rombley. Glennis en Edsilia zijn goed bevriend en waren collega’s bij de Ladies of Soul. Edsilia trad wel gewoon op in de shows van Fred. Het blijkt in ieder geval dat veel vrienden Glennis niet meer steunen en afstand van haar nemen. Sinds een aantal dagen volgen Fred en Glennis elkaar ook niet meer op Instagram.

Bron: