Terwijl Glennis Grace op volle toeren bezig is met haar comeback op podia, gaat het in haar privéleven iets minder voor de wind. De zangeres is namelijk weer vrijgezel, zo bevestigt ze vrijdagavond aan Shownieuws.

Hoewel Glennis eerder van de week tegenover een verslaggever van het entertainmentprogramma nog ontkende dat haar relatie voorbij zou zijn, geeft ze het nu zelf toe. Over de reden van de breuk vertelt ze: „Hij was niet de ware, laat ik het zo zeggen.” Ze legt uit dat muziekproducent Boyd Gijbels, met wie ze een jaar samen was, regelmatig twijfelde. „Ik weet dat ik er vol voor ga. Maar als iemand dan aan mij twijfelt, is daar het gat van de deur natuurlijk.”

Erg rouwig lijkt ze niet om de breuk. Naar eigen zeggen ’geniet’ ze momenteel van haar leven als single.

Glennis kondigde vrijdag eerder aan op 6 oktober een concert te geven, waarbij ze nummers van Whitney Houston zal zingen. Ook heeft ze voor het eerst sinds lange tijd een solo-single uitgebracht, Zeg niks. De zangeres werd eind 2022 veroordeeld voor geweld in een Jumbo-supermarkt. Veel van haar optredens en samenwerkingen werden geannuleerd.

Bron: