Wat een geweldig nieuws. Zij kijken hier sowieso heel erg naar uit!

Jutta Leerdam en Jake Paul
Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Nederlandse schaatster Jutta Leerdam weer gelukkig is in de liefde, en hoe! Ze heeft haar hart verloren aan de stoere bokser Jake Paul. Jutta en Jake Paul zijn al weken hét onderwerp op social media en iedereen geniet mee met hun prille liefdesgeluk. Op Instagram deelt het stel de leukste foto’s met elkaar. Helaas woont het koppel heel ver uit elkaar en zijn er periodes waarin ze elkaar minder vaak zien.

Huwelijk
Zojuist werd bekend dat er binnenkort een groot huwelijk aan zit te komen voor Jutta en Jake, want Jake’s broer Logan stapt in het huwelijksbootje. Hij heeft zijn vriendin Nina Agdal, het Deense model waarmee hij ruim een jaar samen is, ten huwelijk gevraagd. Dit meldt TMZ. De twee leerden elkaar kennen op een evenement in New York en volgens Nina klikte het gelijk. Dit wordt sowieso een fantastisch huwelijk.

Zowel Jake als Logan Paul zijn bekend als YouTuber en bokser. Jake werd bij de meeste Nederlanders bekend door zijn relatie met schaatster Jutta Leerdam.

Bron: