Sem, de zoon van Wendy van Dijk, heeft al een tijdje een relatie, maar zou ondertussen ook contact hebben met een andere dame. Er is een foto uitgelekt waarop te zien is dat hij met haar in een hotel is. ,,Zijn vriendin is hier natuurlijk niet van op de hoogte”, meldt Juicechannel.

Er is een foto van Sem van Dijk uitgelekt waarop te zien is dat hij met een dame in een hotel in Den Haag is, en volgens Juicechannel gaat dit niet om zijn huidige vriendin.

‘Met een ander in een hotel’

,,Sem van Dijk heeft al een tijdje een relatie, maar wij hebben van meerdere bronnen vernomen dat hij aan het begin van zijn relatie nog contact heeft gehad met iemand anders”, meldt het kanaal op Instagram.

,,Wij hebben gisteren een foto ontvangen van Sem samen met een ander meisje in een hotel in Den Haag. Via via zijn wij erachter gekomen wie dit meisje is en hebben bronnen rondom haar ons het een en ander verteld.”

Tegelijkertijd op Ibiza

Sem zou begin dit jaar contact met haar hebben gezocht en meerdere keren hebben afgesproken. ,,Totdat dit meisje erachter kwam dat hij een relatie heeft met zijn huidige vriendin.”

Volgens het kanaal was Sem afgelopen zomer samen met zijn vriendin, die niet op de hoogte is van de afspraakjes, op Ibiza. Op het eiland zou hij toevallig ook de andere dame tegen zijn gekomen. ,,Toen hij haar tegenkwam op Ibiza heeft hij haar expres niet gegroet.”

Bron: