Na de aangiftes die Nicol Kremers tegen Peter Gillis heeft gedaan, zou ze vrezen voor haar leven. Volgens geruchten is Nicol beveiliging aan het regelen zijn omdat ze zich niet veilig zou voelen in haar eigen huis.

Nicol deelde gisteren een sneer uit aan Peter. Ze schreef op Instagram dat ze nog altijd vrijgezel is, maar dat alleen mannen met een veterstrikdiploma zich mogen melden. Toch zou ze in werkelijkheid nog altijd bang zijn voor Peter.

Beveiliging tegen Peter

,,Nicol is op het terras gespot waar ze eerder al een selfie maakte met de tekst over het veterstrikdiploma. We weten allemaal dat dit op Peter slaat en dat ze hem daarmee wil treiteren”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Alleen heeft de bron die haar op hetzelfde terras heeft gespot een telefoongesprek van Nicol ontvangen. Hierin vertelde Nicol tegen diegene die ze aan de telefoon had dat zij zich niet veilig voelt thuis en graag beveiliging en camera’s wil.”

Aangifte

Volgens Juicechannel voelt Nicol zich niet veilig vanwege Peter. Hoewel Peter blijft volhouden dat hij en Nicol als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, is niets minder waar. Een jaar nadat Peter haar mishandeld zou hebben, doet Nicol alsnog aangifte tegen hem.

‘Mishandelingen’

Het was volgens Nicol niet de eerste keer dat Peter haar mishandelde. ,,Ik ga aangifte doen van alle mishandelingen. En dat zijn er nogal wat”, onthulde ze in gesprek met weekblad Party. Waarom deed ze niet eerder aangifte? ,,Omdat ik bang was. Bang voor wat hij zou doen.”

Massa is Kassa

Naast de aangiftes tegen haar ex, eist Nicol dat alle afleveringen van Massa is Kassa waarin zij te zien is, offline worden gehaald. Als SBS gehoor geeft aan het verzoek, moeten ze bijna alle afleveringen verwijderen. Nicol is namelijk vanaf dag één een vast gezicht in de realityshow. De afleveringen met Nicol staan nu, ruim een week later, nog altijd online.

Bron: