Frans Bauer is al een tijdje bezig met afvallen. Het gaat met vallen en opstaan, maar inmiddels is de zanger al aardig wat kilo’s kwijt. Aan RTL Boulevard onthult Frans hoeveel hij is afgevallen.

In zijn realityserie De Bauers – 20 jaar later hoort Frans van zijn diëtist dat hij obesitas heeft en daarom besluit hij het roer om te gooien. Frans begon bij de 120 kilo en tijdens de opnames woog hij nog 111 kilo, maar hoe gaat het nu met de strijd tegen de kilo’s?

,,Ik sport elke dag”, vertelt Frans aan RTL Boulevard. ,,Het fust is minder groot. Ik zit nu vlakbij de 100 kilo. In totaal ben ik nu 17 kilo kwijt.”

Obesitas

In de vorige aflevering van De Bauers – 20 jaar later somde Frans bij de diëtist op wat hij allemaal op een dag at. ,,Ik eet ’s ochtends brood. Dat kan bruin brood zijn, maar liever wit. Ik pak regelmatig tussendoor een stukje leverworst. Mag geen naam hebben, maar ik pak wel echt vaak een stuk. Ik doe ook weleens gebakken eieren ’s ochtends. Met brood en met bacon. Die bak ik in de boter”, zei hij. Ook at hij tussendoor een aantal chocolaatjes en als hij leverworst of kaas uit de koelkast pakte, dan pakte hij er ook altijd nog eentje ‘voor reserve’ mee.

Mariska’s schuld

Hoewel de diëtist benadrukte dat Frans zijn levensstijl moet veranderen, vertelde hij thuis aan zijn vrouw Mariska dat het vooral haar schuld was. ,,Ja dáág, douw ik het allemaal in mijn mond?”, reageerde ze verbaasd. ,,Haal ik die boodschappen?”, kaatste Frans weer terug. ,,Wie haalt het uit de kast? Het is ook niet allemaal voor jou bedoeld!”, zei Mariska.

Bron: