Twee weken geleden meldden wij dat prinses Amalia haar hart verloren zou hebben aan een nieuwe liefde, namelijk Boris Saxe-Coburg-Gotha. De in Spanje geboren beeldhouwer (26) woont in Madrid en daar is de kroonprinses toevallig ook vaak te vinden. Inmiddels is er meer duidelijk.

Nieuwe vriend Amalia

Miriam Ungría y López, de moeder van Boris, is al jarenlang goede vriendinnen met koningin Máxima. De twee kennen elkaar dus erg goed. Amalia is de laatste maanden opvallend vaak in Madrid en die locatie lijkt dus niet geheel toevallig gekozen.
Boris (26) woont daar namelijk. Vorig jaar werden Amalia en Boris al op de gevoelige plaat vastgelegd, tijdens het huwelijk van de hertogin van Medinaceli. Daar liepen ze arm in arm als een verliefd koppeltje. De media in Spanje melden dat Boris en Amalia dol op elkaar zijn. ”Wanneer Amalia in Spanje is, spenderen ze veel tijd met elkaar.”

Verhuizen naar Spanje?

Dat deze Boris en Amalia iets meer dan goede vrienden zijn, lijkt te worden bevestigd door details. Zo loopt de prinses met juwelen om haar nek, die gemaakt zijn door Boris’ moeder die edelsteendeskundige is. Maar zou Amalia voor Boris naar Spanje verhuizen?
De relatie tussen Amalia en Boris is nog niet officieel bevestigd. Of ze naar Spanje zou verhuizen is dus ook de vraag. We zullen het ongetwijfeld binnenkort te weten komen. Showblad blijft het natuurlijk voor je in de gaten houden.

Bron: